КНП ЛОР "Центр спортивної медицини і реабілітації"

Наше опитування

Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 44

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Вхід на сайт

Пошук

Календар

«  Грудень 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Понеділок, 2024-05-13, 11:11 AM
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS
Головна » 2020 » Грудень » 11 » Договір
4:12 PM
Договір

 

 

 

Договір  № ____

про медичне обслуговування

м. Львів                                                                                                    «____» _______________     р.

Комунальне некомерційне підприємство Львівської обласної ради «Центр спортивної медицини і реабілітації», надалі «Виконавець», в особі директора Середи Степана Васильовича, що діє на підставі Статуту з однієї сторони та_____________________________________________              

_____________________________________________________________________________, надалі, «Замовник», в особі ______________________________ , що діє на підставі _____________________________________________________________________________________   з другої сторони, уклали цей договір про медичне обслуговування (далі – Договір):

  1. Предмет угоди

1.1.«Замовник» доручає, а «Виконавець» зобов'язується надати медичні послуги (далі – послуги) для представників «Замовника» (далі – пацієнти) відповідно до умов цього Договору та вимог чинного законодавства України.

2.Умови надання послуг

2.1.Послуги надаються у приміщенні Центру.

2.2. «Виконавець» за рахунок своїх коштів надає обладнання, інвентар, медикаменти необхідні для надання послуг.

2.3. На кожного пацієнта «Центру» заводиться медична документація, в якій вказується отриманий консультативний  висновок спеціаліста про стан здоров'я та лікарські рекомендації.

2.4. Послуги надаються згідно з графіком Виконавця з врахуванням робочого часу лікарів Центру та правил внутрішнього розпорядку Центру.

2.5.Для вирішення всіх питань, що виникають при організації медичного забезпечення, сторони виділяють своїх представників.

3. Вартість послуг та порядок розрахунків

3.1. Державним спортивним установам  (ДЮСШ та ін. спортивним бюджетним закладам) забезпечення медичними послугами надається на безоплатній основі при наявності електронного направлення до лікаря зі спортивної медицини.

3.2. При зверненні без електронного направлення - медичні послуги надаються  на платній основі згідно з діючим тарифом.

3.3. Вартість послуг, які надаються пацієнтам, визначається згідно з прейскурантом цін Виконавця,  на підставі підписаних Актів, у яких зазначається кількість пацієнтів «Замовника», яким було надано медичні послуги.

3.4. Оплата за надані медичні послуги здійснюється згідно виставлених рахунків по факту наданих послуг згідно прейскуранту: готівкою в Центрі (РРО з отриманням чеку),  безготівковій формі, через додаток «Приват24».

3.5. Сторони визнають та погоджуються, що вартість медичних послуг, які надаються пацієнтам Замовника може змінюватись протягом дії цього Договору. У разі внесення змін до прейскуранту цін на медичні послуги, які надаються Виконавцем, останній повинен не пізніше ніж як за 5 робочих днів з дня затвердження змін повідомити про це Замовника письмово (зокрема, електронною поштою). У разі незгоди Замовника із зміненою вартістю послуг, Замовник має право відмовитись від цього Договору повідомивши про це Виконавця не пізніше як за 5 робочих днів з дня отримання повідомлення від Виконавця письмово (зокрема, електронною поштою). В такому разі, Договір припиняється, а вартість послуг, які були надані пацієнтам, визначається відповідно до попереднього прейскуранту цін Виконавця. 

4. Права та обов’язки сторін

4.1. Замовник має право:

4.1.1 вимагати від Виконавця належного, своєчасного та у повному обсязі виконання своїх зобов’язань згідно з цим Договором;перевіряти відповідність Виконавця вимогам до надавача послуг з медичного обслуговування населення;

4.1.2 відмовитись від цього Договору в односторонньому порядку у випадках, передбачених цим Договором;

4.1.3. вимагати проведення звірки за Договором.

4.2.Замовник зобов’язаний:

4.2.1 належним чином, своєчасно та у повному обсязі виконувати свої зобов’язання згідно з цим Договором.

4.3. Виконавець має право:

4.3.1. вимагати від Замовника належного, своєчасного та у повному обсязі виконання ним своїх зобов’язань згідно з цим Договором;

 

 

 

4.3.2. вимагати проведення звірки за Договором;

4.3.3. вживати всіх заходів до реалізації свого права на оплату наданих ним послуг за Договором у повному обсязі;

4.4. Виконавець зобов’язаний:

4.4.1. належним чином, своєчасно та у повному обсязі виконувати свої зобов’язання згідно з цим Договором;

4.4.2. відповідати вимогам до надавача послуг з медичного обслуговування населення;

4.4.3.надавати якісні медичні послуги відповідно до специфікацій та встановлених законодавством вимог; використовувати для надання медичних послуг лікарські засоби та медичні вироби, що дозволені до застосування в Україні;

4.4.4 забезпечити захист персональних даних та медичної інформації пацієнтів відповідно до законодавства, в тому числі Закону України «Про захист персональних даних»;

4.4.5.своєчасно інформувати Замовника про неможливість надання послуг за цим Договором з причин, які не залежать від волі Виконавця.

5. Інші умови

5.1. За невиконання чи неналежне виконання умов цього Договору сторони несуть відповідальність, передбачену Договором та вимогами чинного законодавства України. 

5.2. У випадку невиконання чи неналежного виконання цього Договору кожна із сторін може вимагати її розірвання, про що попереджає іншу сторону не пізніше ніж за місяць. В такому разі Договір вважатиметься припиненим, а Замовник зобов’язаний оплатити Виконавцю вартість усіх фактично наданих послуг до дня припинення Договору.

5.3. У випадку порушення представниками «Замовника» графіку надання медичних послуг, отримати ці медичні послуги можна у індивідуально затверджений час прийому.

5.4. Сторони звільняються від відповідальності за повне або часткове невиконання своїх зобов’язань згідно з цим Договором, якщо таке невиконання стало наслідком обставин непереборної сили, що виникли після укладення цього Договору, які не могли бути передбачені чи попереджені сторонами.( Форс-мажорними обставинами є надзвичайні та невідворотні обставини, що об’єктивно унеможливлюють виконання зобов’язань, передбачених умовами договору, а саме: загроза війни, збройний конфлікт, загальна військова мобілізація, військові дії, революція, повстання, масові заворушення, введення комендантської години, стихійні явища:  сильний шторм, циклон, ураган, торнадо, буревій, повінь, нагромадження снігу, землетрус, пожежа, просідання і зсув ґрунту, інші стихійні лиха, епідемія і запровадження карантину тощо.)

6. Термін дії договору

6.1. Договір вважається укладеним та набирає чинності з дати його підписання обома сторонами.

6.2. Договір укладається терміном на один рік та діє з __/________/_____ до ____/________/_____.

6.3.Договір вважається переукладеним на новий термін на тих самих умовах, якщо за один місяць до його припинення жодна із сторін не заявить про закінчення його дії.

6.4. Виконавець зобов’язаний надавати пацієнтам медичні послуги протягом строку дії цього договору. Фінансові зобов’язання за договором залишаються чинними до моменту їх виконання сторонами.

7. Порядок розв’язання суперечок між сторонами

7.1. Всі питання,

 не передбаченні Договором, регулюються чинним законодавством України.

7.2. Суперечки, що виникають  між сторонами, не врегульовані в добровільному порядку, вирішуються в судовому порядку.

7.3. Всі зміни чи доповнення до Договору оформляється тільки у вигляді письмових додатків до нього і є його невід'ємною частиною.

8. Реквізити та підписи сторін

ВИКОНАВЕЦЬ                                                                                             ЗАМОВНИК

КНП ЛОР «ЦСМР»                                                                                     _____________________

79057, м. Львів, вул. Коновальця 47                                                          _____________________

п/р  UA333052990000026002031008890                                                    _____________________

АТ КБ «ПРИВАТБАНК»                                                                            _____________________                                                         

ЄДРПОУ 01998130                                                                                      _____________________

Директор

___________      /Середа С.В./                                                                     _____________________

 

 

 

Прикріплення: Картинка 1
Переглядів: 162 | Додав: lolfd | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: